Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar een mes? Kijk dan eens in de webshop van Knifestore. Dit is een online messenwinkel gespecialiseerd in verschillende soorten zakmessen. De messen zijn geschikt voor dagelijks gebruik en verkrijgbaar voor verschillende toepassingen. Of je nu gaat survivallen of een echte verzamelaar bent. De Knifestore messenwinkel helpt je verder.

Weet jij al welk zakmes je wilt kopen?

De Knifestore messenwinkel biedt veel verschillende mogelijkheden. Het is geen probleem als je zelf nog niet helemaal weet wat je precies wilt. Bijvoorbeeld als je van plan bent om een zakmes als cadeau te geven. Hartstikke leuk, maar waar begin je dan? De medewerkers van de messenwinkel helpen je hier graag bij.

Verschillende soorten voor verschillende toepassingen

De messenwinkel heeft een groot assortiment voor ‘Everyday carry’. Dit zijn messen voor dagelijks gebruikt. Een persoonlijk mes, dat je eigenlijk altijd bij je hebt. Dit zakmes selecteer je op gewicht, duurzaamheid en natuurlijk het uiterlijk. Naast de messen voor dagelijks gebruik vind je nog veel meer andere soorten in de messenwinkel. Bijvoorbeeld messen voor hulpverlening, de zogenaamde reddingsmessen. Deze messen hebben vaak een gekartelde rand zodat ze makkelijk door stugge materialen snijden.

Zakmessen met specifieke kenmerken

Daarnaast heeft de messenwinkel messen voor watersporters, en andere outdoor sporten. Speciale messen voor survival, krijgskunsten en tactische messen. Elke type mes heeft zijn eigen kenmerken die handig zijn bij die specifieke toepassing. Zo hebben zeilmessen voor watersporters een ‘marrelpriem’. Hiermee kun je knopen uit elkaar halen en touwen splitsen. Trainers, in de categorie krijgskunsten, hebben een bot snijvlak en een stompe punt. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke situaties tijdens het oefenen met deze messen.

Een messenwinkel met diverse merken

Als je een zakmes gaat kopen heb je naast alle verschillende categorieën ook nog te maken met de verschillende merken. Elk merk heeft weer andere details en herkenbaarheden. De verschillende merken bieden verschillende uitvoeringen; vouwmessen, zakmessen of bijvoorbeeld vaste messen. De medewerkers van de Knifestore messenwinkel kunnen je helpen om de juiste keuze te maken.

Spyderco

De messen van Spyderco zijn te herkennen aan de ‘spyderhole’. In het lemmet zit een gat om het mes met één hand te kunnen openen. Vaak hebben deze messen en clip zodat je hem veilig aan je broekzak kunt bevestigen. De zakmessen van Spyderco zijn van uitstekende kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar voor verschillende toepassingen en met verschillende afmetingen.

Bastinelli Knives

messenwinkel NederlandVolgens de Knifestore is een zakmes van Bastinelli een must in een messenverzameling. Deze bijzonder messen herken je aan de sierlijke en tegelijk agressieve vormgeving. Het merk wordt veel gebruikt voor tactische toepassingen. Bijvoorbeeld door politieagenten, mariniers en militairen. Als officiële dealer van dit merk heeft de Knifestore een grote voorraad van Bastinelli messen.

True Utility

De naam van dit merk betekent ‘echt bruikbaar’. De maker van het mes stelde zichzelf tot doel om slimme producten te ontwikkelen. Een product van True Utility is meer dan alleen een mes. Het is een multitool met verschillende toepassingen vaak uitgevoerd als sleutelhanger. Heel handig, want dan weet je zeker dat je hem altijd bij je hebt.

Een mes dat bij jou past

Neem gerust een kijkje in de online messenwinkel Knifestore. De medewerkers helpen je graag met jouw keuze voor het perfecte zakmes. Bestel je vandaag voor 16:00 uur? Dan heb je waarschijnlijk jouw mes morgen al in huis.